VolvemosEnUnRatito

Diari de viatge

Qui som

La resposta és ben senzilla…som gent molt normal.

Potser pensaves que per deixar-ho tot i marxar durant 2 anys a donar una volteta pel món has de ser especial o diferent?? Doncs evidentment no, tot i que has de ser una miqueta atrevit això si.

Segurament tothom ha desitjat alguna vegada aparcar la seva rutina i emprendre “el viatge de la seva vida” però sempre acabem buscant excuses per quedar-nos a casa i seguir somiant.

Doncs nosaltres un dia vam decidir que ja n’hi havia prou de imaginar-se viatjant i vam fer les motxilles amb les 4 coses “necessaries” per no passar per casa durant un bon temps.

Jo, l’Alex, sóc bomber de la Generalitat, un fanàtic dels viatges, la fotografia i milers de coses més. Finalment després de molts anys de “dir però no fer res” i gràcies a l’empenta i la energia positiva de la Neus he demanat un kit kat a la feina.

Si ho penso fredament, des de que vaig entrar a formar part d’aquesta gran família bomberil a l’any 2000, no he deixat mai de fer volar la meva imaginació pensant en que un dia o altre aquest moment arribaria.

La Neus, la megacrack, treballava en una multinacional molt coneguda i va decidir “con un par de huevos” que havia arribat el moment de aparcar-ho tot per començar la nostra gran aventura.

No sabem del cert on ens portarà però de ben segur serà molt i molt positiva. Si algú és realment valent en aquest viatge, no sóc pas jo, sino la Snow.

Doncs bé ara que ja sabeu una miqueta més qui són l’Alex i la Neus , ens faria molta ilusió que les parides que anem escribint al nostre blog us puguin ser de utilitat en algún moment dels vostres viatges i que si pot ser ens trobem pel camí.

Salut…

Alex+Neus

Anuncis